Menu
 
 
 

 

Vizija i misija


Telenor banka teži da postane vodeći provajder mobilnih i onlajn finansijskih usluga u Srbiji.


Jedinstvena korisnička platforma na vašem mobilnom telefonu ili računaru donosi vam interaktivno upravljanje vašim finansijskim poslovima, kao i potpunu kontrolu nad sredstvima i transakcijama. Telenor banka je prva banka u regionu, u kojoj je bankarstvo sasvim drugačije – potpuno mobilno. Nudimo vam inovativne digitalne bankarske usluge, jednostavne za korišćenje i dostupne bilo kad i bilo gde.


Naši ciljevi su jednostavni.

  • Olakšajte sebi život i neka Telenor banka bude vaš prvi izbor kada je reč o mobilnom i onlajn bankarstvu.
  • Telenor banka motiviše i podstiče profesionalno napredovanje svojih zaposlenih.
  • Telenor banka je vaš partner od poverenja.
 
 

Telenor banka deo je Telenor grupe.

 


Telenor banka deo je Telenor grupe, jednog od najvećih svetskih mobilnih operatora, koja posluje na tržištima Skandinavije, centralne i istočne Evrope i Azije. 


Telenor posluje na tržištu Srbije od 2006. i najveći je pojedinačni investitor u Srbiji sa ulaganjem od dve milijarde evra tokom deset godina poslovanja. Sa više od tri  miliona  korisnika, Telenor Srbija pomaže ljudima da iskoriste sve prednosti savremenih komunikacija i pokriva celokupno stanovništvo Srbije brzim mobilnim Internetom.


Otvaranjem Telenor banke u septembru 2014. godine, Telenor je građanima Srbije ponudio savremene i inovativne onlajn finansijske usluge. Prva mobilna i onlajn banka u zemlji orijentisana je na dnevne transakcije građana i laureat je Američke privredne komore kao Lider promena.