Menu
O NAMA KARIJERA
 

Dobro došli na stranicu karijera u Telenor banci

− najbolje mesto za vašu budućnost

 

Cenimo dinamičnost, inovativnost i kontinuiran razvoj. U poslu se svakodnevno susrećemo s velikim izazovima, rešavamo ih i postavljamo sebi nove ciljeve – da budemo još bolji, još kvalitetniji i da idemo u korak sa svetskim trendovima.

 
 

Možda ste vi osoba koju tražimo

 

Posao u Telenor banci.


U neprestanoj smo potrazi za novim ljudima koji će Telenor banci doneti dodatnu vrednost. Pogledajte slobodna radna mesta, ostavite nam svoju biografiju ili se prijavite na našu mejling listu.

Praksa u Telenor banci


Nije potrebno da imate 22 godine, završen fakultet i četiri godine radnog iskustva, jer odabranim kandidatima omogućavamo da naprave svoj prvi profesionalni korak – da steknu relevantna praktična iskustva iz oblasti za koju su se školovali. Pogledajte otvorene konkurse za praksu.

 

Jedinstvena poslovna prilika


Spremni smo da pružimo šansu svima koji imaju preduzetnički duh, veru u sebe i svoje sposobnosti i želju da budu direktno odgovorni za rezultate svog rada.

Telenor dobre vesti


U kvartalnom elektronskom biltenu Telenor dobre vesti možete da nađete informacije o poslednjim trendovima u domenu ljudskih resursa, oglase za posao, kao i brojne savete koji vam mogu biti od koristi prilikom zapošljavanja.