novosti i saopštenja

Share this:

Menu
O NAMA MEDIJA CENTAR NOVOSTI I SAOPŠTENJA

Share this:

 • news-img
  01.09.2017.

  Progresiv+ pogodnosti prenosa plate u Telenor banku

  Telenor banka uvodi nove Progresiv+ pogodnosti, namenjene korisnicima koji se odluče da prenesu svoju platu na račun u banci.

 • news-img
  09.08.2017.

  Strateško partnerstvo Telenor banke i fonda River Styxx Capital: Investitor kupuje 85% udela u Telenor banci

  Telenor banka postigla je sporazum o strateškom partnerstvu sa investicionim fondom River Styxx Capital. Prema ugovoru, River Styxx Capital kupiće 85% udela u Telenor banci, dok će Telenor zadržati 15% vlasništva.

 • news-img
  03.07.2017.

  Ispunite odmor dobrim filmovima i knjigama uz MasterCard!

  Kakav je to odmor bez opuštanja uz filmove i knjige? Iskoristite priliku da uz MasterCard promociju na poklon dobijete bestselere knjižare Delfi ili ulaznice za Cineplexx bioskope!

 • news-img
  14.06.2017.

  Otvoreno 300.000 tekućih računa u Telenor banci

  U Telenor banci otvoren je 300.000-ti tekući račun u Srbiji, za manje od tri godine poslovanja. Račun je otvorila Branka Cvijović, iz Beograda, i tom prilikom dobila je na poklon telefon Samsung S8.

 • news-img
  29.05.2017.

  Miloš Brusin novi predsednik Izvršnog odbora Telenor banke

  Miloš Brusin, direktor finansija i upravljanja rizicima, imenovan je za novog predsednika Izvršnog odbora (IO) Telenor banke počev od 1. juna. Miloš ima široko iskustvo u bankarskoj industriji, stečeno na rukovodećim pozicijama u oblasti upravljanja rizicima i poslovima sa stanovništvom.

 • news-img
  13.04.2017.

  Podela troškova na rate kreditnom karticom Telenor banke

  Telenor banka omogućila je korisnicima kreditne kartice podelu transakcija na mesečne rate, nakon izvršenog plaćanja.

 • news-img
  23.03.2017.

  Late night shopping uz MasterCard

  Ukoliko nemaš vremena ili volje da odeš do tržnog centra, a već neko vreme gledaš onaj laptop, iskoristi priliku i uz MasterCard promociju ostvari čak 10% popusta!

 • news-img
  16.03.2017.

  Odobrenje keš kredita za manje od 24 sata

  Telenor banka dodatno je olakšala i pojednostavila proces odobrenja keš kredita i kreditne kartice. Korisnici dobijaju odgovor najkasnije za 24 sata od trenutka podnošenja zahteva, bez dodatne dokumentacije.

 • news-img
  01.03.2017.

  Ispunite vreme dobrim knjigama i hit filmovima uz MasterCard!

  Ako vas ništa ne opušta kao dobra knjiga ili film, iskoristite priliku da uz MasterCard promociju, na poklon dobijete bestselere knjižare Delfi ili ulaznice za Cineplexx bioskope!

 • news-img
  13.02.2017.

  Na jedan klik do pomoći deci

  Korisnici Telenor banke od 7. februara mogu da postanu članovi „Kluba prijatelja UNICEF-a“ i redovno doniraju sredstva za najugroženiju decu u Srbiji, u samo nekoliko klikova. Telenor banka omogućila je mesečno doniranje sredstava za dobrobit dece odabirom iznosa od 100, 200 ili 500 dinara putem opcije račun na klik ili trajnog naloga.

 • news-img
  26.01.2017.

  mCash na bankomatima Telenor banke

  Telenor banka prva na tržištu uvodi mCash uslugu, koja omogućava obavljanje transakcija na bankomatima samo uz pomoć mobilnog telefona, bez korišćenja kartice.