TelenorBanka
TelenorBanka
 

Telenor banka deo je Telenor grupe.

 
Telenor grupa jedan je od najvećih mobilnih operatora u svetu. Broji 200 miliona korisnika na 13 tržišta − u Skandinaviji (Norveška, Švedska i Danska), centralnoj i istočnoj Evropi (Mađarska, Srbija, Crna Gora i Bugarska) i Aziji (Tajland, Malezija, Bangladeš, Pakistan, Mjanmar i Indija).
 
Telenor posluje na tržištu Srbije od 2006, kada je, s početnim ulaganjem od 1,53 milijarde evra, postao najveći pojedinačni investitor u Srbiji. Sa 3,1 milion korisnika danas, Telenor Srbija pomaže ljudima da iskoriste sve prednosti savremenih komunikacija.
 
Tokom 2013. godine Telenor je preuzeo 100 odsto akcija KBC banke sa ciljem da građanima Srbije posredstvom Telenor banke ponudi savremene i inovativne mobilne finansijske usluge.

 

Telenor banka

Telenor banka

Telenor banka je prva banka u regionu, u kojoj je bankarstvo sasvim drugačije – potpuno mobilno. Nudimo vam inovativne digitalne bankarske usluge, jednostavne za korišćenje i dostupne bilo kad i bilo gde.

Medija centar

Medija centar

Ako ste novinar ili imate pitanja u vezi sa komunikacijama Telenor banke sa spoljašnjom javnošću, obratite se korporativnim komunikacijama mejlom pr@telenor.rs.

Karijera

Karijera

Cenimo dinamičnost, inovativnost i kontinuiran razvoj. U poslu se svakodnevno susrećemo s velikim izazovima, rešavamo ih i postavljamo sebi nove ciljeve – da budemo još bolji, još kvalitetniji i da idemo u korak sa svetskim trendovima.

Kontakt

Kontakt

Adresa

 Korisnički servis

 Kabinet Izvršnog odbora

 SWIFT