TelenorBanka
TelenorBanka
NAZAD Onama / Medija-centar / Saopstenja-za-medije

Saopštenja za medije

Keš krediti Telenor banke uz najnižu kamatnu stopu

08.12.2016

Telenor banka je pripremila posebnu ponudu za predstojeće praznike – gotovinske kredite s najnižom kamatnom stopom na tržištu od 9 odsto, za period otplate od 13 do 36 meseci.


Keš krediti Telenor banke bez dodatnih troškova

31.08.2016

Telenor banka nudi gotovinske kredite za građane, za koje ne postoje dodatni troškovi poput kreditnog biroa, administriranja kredita, troška obrade ili naknade za menice koje klijent plaća. Gotovinski krediti imaju samo jednu kamatnu stopu, a mogu se koristiti i za refinansiranje.


Prenos novca na broj mobilnog telefona ili imejl za korisnike Telenor banke

25.07.2016

Korisnici Telenor banke mogu da prebace novac sa svog na bilo koji drugi račun, jednostavno i sigurno, samo uz pomoć mobilnog telefona. Broj bankovnog računa primaoca nije neophodan. Dovoljno je da imate broj mobilog telefona ili imejl adresu i transakciju možete izvršiti u par koraka.


Karticama Telenor banke plaćanje u inostranstvu bez provizije

13.06.2016

Korisnici Telenor banke mogu plaćati robu i usluge u inostranstvu, kreditnim i debitnim karticama, bez provizije. Takođe, novac se jednostavno i sigurno može razmeniti putem aplikacije Telenor banke, po poebno povoljnom kursu za evre, kao u menjačnici.


Otvoreno 150.000 tekućih računa u Telenor banci

25.03.2016

Telenor banka otvorila je 150.000-ti tekući račun u Srbiji, nakon godinu i po dana poslovanja. Račun je otvorio Eldar Metović iz Sjenice, a tom prilikom dobio je na poklon telefon Samsung S6.