TelenorBanka
TelenorBanka
NAZAD Onama / Medija-centar / Saopstenja-za-medije

Saopštenja za medije

Odobrenje keš kredita za manje od 24 sata

23.03.2017

Telenor banka dodatno je olakšala i pojednostavila proces odobrenja keš kredita i kreditne kartice. Korisnici dobijaju odgovor najkasnije za 24 sata od trenutka podnošenja zahteva, bez dodatne dokumentacije.


Na jedan klik do pomoći deci

21.02.2017

Korisnici Telenor banke od 7. februara mogu da postanu članovi „Kluba prijatelja UNICEF-a“ i redovno doniraju sredstva za najugroženiju decu u Srbiji, u samo nekoliko klikova. Telenor banka omogućila je mesečno doniranje sredstava za dobrobit dece odabirom iznosa od 100, 200 ili 500 dinara putem opcije račun na klik ili trajnog naloga.


mCash na bankomatima Telenor banke

01.02.2017

Telenor banka prva na tržištu uvodi mCash uslugu, koja omogućava obavljanje transakcija na bankomatima samo uz pomoć mobilnog telefona, bez korišćenja kartice.


Keš krediti Telenor banke uz najnižu kamatnu stopu

08.12.2016

Telenor banka je pripremila posebnu ponudu za predstojeće praznike – gotovinske kredite s najnižom kamatnom stopom na tržištu od 9 odsto, za period otplate od 13 do 36 meseci.


Keš krediti Telenor banke bez dodatnih troškova

31.08.2016

Telenor banka nudi gotovinske kredite za građane, za koje ne postoje dodatni troškovi poput kreditnog biroa, administriranja kredita, troška obrade ili naknade za menice koje klijent plaća. Gotovinski krediti imaju samo jednu kamatnu stopu, a mogu se koristiti i za refinansiranje.