TelenorBanka
TelenorBanka
NAZAD Stanovnistvo / Ponuda / Kreditna-kartica / Putovanje-uz-kreditnu-karticu

Putovanje uz kreditnu karticu

 
 

Uplati putovanje kreditnom karticom Telenor banke na rate, uz grejs period do 45 dana!

 
Ako često pretražuješ last minute ponude, možda je vreme za dobar izlet? Ne dozvoli da i ove godine svoj zasluženi odmor odlažeš za trenutak kada ćeš ,,imati više novca” - uplati putovanje kreditnom karticom Telenor banke, uz grejs period do 45 dana ili jednostavno iskoristi opciju plaćanja na rate.

 
 

EVROPSKE DESTINACIJE NA KLIK OD TEBE

Kada zamišljaš svoje omiljene evropske destinacije po povoljnim cenama, prvo ti na pamet padaju Milano, Beč i Prag? Prelepi gradovi u kojima možeš uživati uz pristupačne avionske karte ili nakon samo nekoliko sati vožnje, dovoljan su razlog da već sada skineš prašinu sa ranca, platiš smeštaj putem sajta našom kreditnom karticom i kreneš na vikend putovanje! 
 

NOĆNI ŽIVOT I ROMANTIKA

Kroasani, Ajfelov toranj i Pariz u proleće sa dragom osobom? Ili su možda moderna istorija, klubovi i Berlin sa društvom nešto što te više privlači? 
Nema razloga da odlažeš booking hotela i dalje - odaberi kreditnu karticu Telenor banke i započni avanturu! Ukoliko na putovanju poželiš i shopping – ne brini, plaćanje našom karticom u inostranstvu se vrši bez provizije!
 
 

 

Ako ne želiš da i ovog leta istražuješ egzotične destinacije kroz tuđe fotke sa putovanja, na vreme započni juriš na first minute ponude!

 

Pronađi ponudu za letovanje uz koju ćeš uživati u svim čarima omiljene destinacije i već sad plati odmor kreditnom karticom Telenor banke, uz grejs period do 45 dana!
 
 

LETO 2017 MOŽE DA POČNE

Već guglaš ,,Letovanje 2017”

Možda leto deluje daleko, ali ako ne želiš da odmor provedeš pešačeći kilometrima do najbliže plaže, bukiraj smeštaj na vreme, a plaćanje izvrši kreditnom karticom, direktno na sajtu! 
 

PRAKTIČNOST I NA ODMORU

Uz kreditnu karticu Telenor banke na svim prodajnim mestima u inostranstvu možeš plaćati bez provizije čime smanjuješ nepotrebne troškove! Uz to, postavljanjem limita za potrošnju u aplikaciji, kupovina poklona kreditnom karticom neće se otrgnuti kontroli.
 

BEZ NOVČANIKA NA PLAŽI

Ne skraćuj plivanje i banjanje u vodi, zbog novca koji je ušuškan ispod peškira! Za razliku od novca koji se na plaži može skvasiti, oštetiti ili biti ukraden, kreditna kartica ti neće zadavati glavobolje. U slučaju da ostaneš bez nje, putem aplikacije uvek možeš da je blokiraš kako ne bi bila zloupotrebljena.