Menu
 
 
 

Štedi u dinarima i planiraj mnogo više, čak i ako prevremeno prekineš štednju

Najbolji način da štediš svoj novac je u dinarima! Dinarska oročena štednja u Telenor banci ima odlične kamate i veoma povoljne uslove ukoliko se odlučiš da prekineš štednju. Odaberi da li želiš da oročiš novac na 6 ili 12 meseci, i u zavisnosti od toga čeka te odlična kamata od 4,00% za period oročenja od 6 meseci ili 4,80% za period oročenja od 12 meseci na samu štednju.

 

Želim da štedim u dinarima, ali šta ako štednju prekinem pre dogovorenog roka?

Nema problema – uz našu dinarsku oročenu štednju dobijaš čak pola kamate u slučaju prevremenog prekida štednje. Tačnije, ukoliko je novac prvobitno oročen na period od 6 meseci, kamata u slučaju prevremenog razoročenja iznosiće 2,00%, dok će za novac oročen na 12 meseci, kamata za prevremeno razoročenje biti 2,40%. 

 

 

Primer dinarske oročene štednje

 
Period na koji je novac oročen
6 meseci 12 meseci
Kamatna stopa, fiksna na godišnjem nivou 4.00% 4.80%
300.000 5.925 RSD 14.400 RSD
Iznos u dinarima koji prima korisnik po isteku oročenja 305.925 RSD 314.400 RSD
Napomena: Primer je urađen pod pretpostavkom da je novac deponovan na oročeni štedni račun 15.10.2017.
 

Iznos sredstava iz tabele koji dobijaš na kraju perioda oročenja je iskazan pod pretpostavkom da se položena sredstva ne povlače do roka označenog u ugovoru.


Ukoliko u potpunosti razoročiš svoja sredstva pre roka odnosno zatvoriš svoj račun oročene štednje, obračunava se umanjena kamata od 2,00 % za 6 meseci ili 2.40 % za 12 meseci. Pomenute kamate obračunavaju se od trenutka oročenja do momenta raskida ugovora.Na kamatu na štednju u dinarima se ne obračunava porez.


 

 

I, kako da započnem štednju?

 

Vrlo jednostavno! Za otvaranje i održavanje štednog računa nemaš nikakve dodatne troškove, a otvaranje štednog računa je potpuno onlajn. 


Ukoliko želiš da štediš u dinarima, ali nemaš račun u Telenor banci - proces otvaranja je jednostavan, besplatan, brz i možeš da ga obaviš gde god da se nalaziš.  Ako već koristiš naše usluge, otvori svoju dinarsku oročenu štednju odmah i ostaje ti samo da sačekaš iznos od kamate i sebi priuštiš sve ono što već dugo planiraš.


 

Otvori dinarsku oročenu štednju odmah

 
 

Nemaš račun u Telenor banci?

Prvo otvori račun, pa započni svoju štednju. 
 
 
 

Imaš račun u Telenor banci?

Jednostavno otvori svoj štedni račun onlajn. 
 
 
 

Ponuda štednje

 
OSIGURANJE DEPOZITA